De Vlaamse Waterweg zoekt kandidaat-investeerders voor watergebonden terreinen in Aalter

De Vlaamse Waterweg nv biedt drie tweedelijnswatergebonden terreinen aan langs het kanaal Gent-Oostende op bedrijventerrein Woestijne in Aalter. Deze terreinen bieden door hun ligging een uitstekende mogelijkheid om de waterweg als transportmodus te gebruiken. Het bedrijventerrein zal in 2023 beschikken over een Regionaal Overslag Centrum (ROC Aalter) met laad- en losinfrastructuur en kaaiplateau. Via het kanaal Gent-Oostende is er een rechtstreekse verbinding met de havens van Gent (North Sea Port), Zeebrugge en Oostende en hun achterland, maar ook met de Seine-Schelde verbinding richting Frankrijk. Ook voor vrachtverkeer is er een vlotte ontsluiting via de N44 naar de E40.

Interesse? Voor meer informatie neem contact op met: Anne-Catherine Dalemans Tel.: 09 292 11 94 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het volledige marktraadplegingsdossier en het Kandidaatstellingsformulier kan u terugvinden via www.vlaamsewaterweg.be/bedrijventerrein-roc-aalter. Dien uw kandidatuur in op uiterlijk 20/12/2021!

Lees hier het persbericht