De Vlaamse Waterweg zoekt opnieuw kandidaat-investeerders voor watergebonden terreinen in Aalter

De Vlaamse Waterweg nv biedt nu ook twee eerstelijnswatergebonden terreinen aan langs de rechteroever van het kanaal Gent-Oostende op bedrijventerrein Woestijne in Aalter.

Deze terreinen bieden door hun ligging een uitstekende mogelijkheid om de waterweg als transportmodus te gebruiken. In afwachting van een eigen kade kan gebruik gemaakt worden van de kade van het Regionaal Overslag Centrum (ROC AALTER) beschikbaar in 2023. Het gebied is goed ontsloten. Via het kanaal Gent-Oostende is er een rechtstreekse verbinding met de havens van Gent, Zeebrugge en Oostende en hun achterland, maar ook met de Seine-Schelde verbinding richting West-Vlaanderen en Frankrijk. Voor het vrachtverkeer verloopt de ontsluiting via de N44 naar de E40.

Interesse? Voor meer informatie neem contact op met: Anne-Catherine Dalemans Tel.: 09 292 11 94 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het volledige marktraadplegingsdossier en het Kandidaatstellingsformulier kan u terugvinden via https://www.vlaamsewaterweg.be/bedrijventerrein-aalter1a1b.

Dien uw kandidatuur in op uiterlijk 28/02/2022!