Nieuwsoverzicht

Versterk uw logistiek: investeer in Aalter langs het kanaal Gent - Oostende

De Vlaamse Waterweg nv biedt opnieuw drie percelen aan langs de rechteroever van het kanaal Gent-Oostende op bedrijventerrein Woestijne in Aalter.

 

De Vlaamse Waterweg nv zoekt een kandidaat-uitbater voor het regionaal overslagcentrum Aalter (ROC Aalter)

De Vlaamse Waterweg nv stelt aan de kandidaat uitbater een laad- en losinfrastructuur en een achterliggend terrein van ca 50.000 m2 in het bedrijventerrein Woestijne te Aalter aan de rechteroever van het kanaal Gent-Oostende ter beschikking.

 

Bouw woestijnebrug in Aalter op kruissnelheid

De woestijnebrug in Aalter is in gebruik Het bedrijventerrein Woestijne, gelegen aan het kanaal Gent-Oostende in Aalter, is een toplocatie met ideale vestigingsplaats voor watergebonden bedrijven. Om het bedrijventerrein nog beter te ontsluiten werd een nieuwe brug over het kanaal gebouwd door de Vlaamse Waterweg nv en opgeleverd in juni 2020. De brug zorgt voor de verbinding voor vracht- en autoverkeer tussen de industriezones Woestijne en Lakeland, vervolgens de N44 en de E40.

 

Feitelijke vereniging Duurzaam Samenwerken Aalter kent formele start!

Op woensdag 7 oktober 2015 vond de allereerste algemene vergadering plaats van de feitelijke vereniging Duurzaam Samenwerken Aalter in het Woestyne Meeting & Event Venue.