Nieuwsoverzicht

Het regionaal overslag centrum Aalter (ROC AALTER)

Nieuwe logistieke poort verrijst in Aalter

Het Regionaal Overslagcentrum (ROC) in Aalter, een veelbelovend project dat de logistieke sector en het transport via de binnenvaart in Vlaanderen zal versterken, is officieel van start gegaan. De Vlaamse Waterweg nv, de initiatiefnemer van deze nieuwe logistieke poort, kondigt met trots het begin van de werkzaamheden aan en kijkt vooruit naar de aanstelling van de uitbater.

 

Versterk uw logistiek: investeer in Aalter langs het kanaal Gent - Oostende

De Vlaamse Waterweg nv heeft nog 2 percelen beschikbaar aan langs de rechteroever van het kanaal Gent-Oostende op bedrijventerrein Woestijne in Aalter.

 

De woestijnebrug in Aalter

Het bedrijventerrein Woestijne, gelegen aan het kanaal Gent-Oostende in Aalter, is een toplocatie met ideale vestigingsplaats voor watergebonden bedrijven. Om het bedrijventerrein nog beter te ontsluiten werd een nieuwe brug over het kanaal gebouwd door de Vlaamse Waterweg nv en opgeleverd in juni 2020. De brug zorgt voor de verbinding voor vracht- en autoverkeer tussen de industriezones Woestijne en Lakeland, vervolgens de N44 en de E40.

 

Feitelijke vereniging Duurzaam Samenwerken Aalter kent formele start!

Op woensdag 7 oktober 2015 vond de allereerste algemene vergadering plaats van de feitelijke vereniging Duurzaam Samenwerken Aalter in het Woestyne Meeting & Event Venue.